U kunt per transactie in uw softwareplatform de historiek terugvinden inzien. Ga hiervoor naar ‘History’. U kunt ook via de rapportages van uw broker alle mutaties en transacties van uw rekening inzien.

TradeConnector maakt gebruik van API’s. Alle cijfers, prijzen of informatie in het platform kunnen afwijken van de werkelijke situatie bij uw broker en zijn daarom indicatief bedoeld. Raadpleeg steeds uw broker-rekening!

In de aanmeldingsprocedure geeft u uw gegevens op en uw gewenste broker account. Nadat de software deze verwerkt heeft zal de koppeling over de API’s verlopen met uw gewenste broker account. U kunt deze ten allen tijde onmiddellijk ook weer stopzetten.

In uw software worden gegevens van uw broker account opgeladen. De belangrijkste waarde is het bedrag achter ‘Account Value’. Dit geeft de totale waarde van uw portefeuille weer. Maintenance margin is het bedrag dat uw broker voorziet als margin voor uw posities te onderhouden. Voor een uitgebreid overzicht van uw rekening kunt u bij uw broker terecht.

Via ‘open posities’ kunt u per positie zien wat het ongerealiseerde resultaat (winst/verlies) is van een openstaande positie. U kunt deze gegevens ook via uw broker inzien.

U kunt zelf uw TradeConnector deactiveren. Dit doet u ook onder de tab My strategy’s. Klik hier op ‘unsubscribe’, hiermee wordt direct de TradeConnector functionaliteit uitgeschakeld voor het geselecteerde systeem. Het abonnementsgeld van TradeConnector verloopt op maandelijkse basis.

Het Shop abonnement is het abonnement op de signalen van een trading systeem. De signaal aanbieder bepaalt startkapitaal, instrumenten, trades en frequentie. Het is ook de signaal aanbieder die het tarief van het abonnement bepaalt.

Een TradeConnector Abonnement is een abonnement op een software service van ons platform voor de aangeleverde diensten zoals: nieuwsfeed, watchlist, eenvoudig kopiëren van trades, naar uw eigen portefeuille, opzoeken van instrumenten,…

U bent zélf verantwoordelijk voor de goede werking en activiteiten. Op geen enkel moment kan TradeConnector verantwoordelijk gesteld worden op gelijk welke wijze dan ook. U bent vrij om uw software abonnement al dan niet (deels) te gebruiken en/of stop te zetten.

Load More

Vandaag starten met TradeConnector?